Måske har du lyst til at spille sammen med os, eller måske har du lyst til at få orkesteret "hjem i haven" (eller andet steds) for at gøre dit arrangement ekstra festligt.

Så kontakt os endelig.....

KJO er på ingen måde forbeholdt DSB eller tilknyttede virksomheder. Hverken som medlem af orkesteret eller som "koncert-arrangør". Alle er velkomne

KJO spiller til mange forskellige arrangementer - ved jubilæum o.lign, ved indvielser af forskellig art, som almindelig underholdning, når der er mange mennesker, f.eks. på Hovedbanegården op til de fleste store rejsedage, i butikscentre og meget mere. Indenfor de senere år (fra ca 2004/2005) er vi begyndt at spille i kirker - en spændende oplevelse af lyden, som har været forholdsvis ny for orkesterets medlemmer. 

Hvis du har en anledning og/eller et sted som ovennævnte, eller måske noget, som slet ikke er nævnt, så tøv ikke med at kontakte os. Det bliver et oplevelse, som ingen vil glemme lige med det samme !

Formand : John Ravn - tlf.2036 7693 - eller mail - klik her 
Webmaster : Lars Christoffersen - klik her


Hvis du vil besøge os - måske for at spille med, så kontakt venligst vores formand, så vi ved, at du/I kommer. Her er en lille vejledning til at finde os.

"Vores Hemmelige Sted" => Øve-aften

Orkesteret øver hver mandag kl. 19.30 - 22.00

Det sker i DSB's lokaler - marketenderiet - på Otto Buses Vej, som er beliggende i Sydhavnen ganske nær ved Dybbelsbro Station. Det kan være lidt vanskeligt at finde,hvis man ikke er stedkendt. Så hvis du vil besøge os, kan det evt. anbefales, at kontakte os pr. telefon for mere præcis vejvisning.

Her er et lille kort over DSB-arealerne, hvor vi har til huse.  Læs den detaljerede kørselsvejledning nedenfor.

Kort over Sydhavnen i København

På gå-ben / cykel mm ? klik her

Kørselsvejledning på DSB-arealerne :

Du skal ind på Otto Buses Vej - indkørsel fra Vasbygade lige overfor Fisketorvet - lige ved siden af Shell-tanken.

Umiddelbart efter skal du svinge til venstre - bare 20-25 meter efter lyskrydset.

Nu svinger vejen både til højre og venstre, og du kommer imellem et par store bygninger på begge sider.

Vejen ender i et T-kryds. (På kortet ser det ud som om vejen bare svinger til højre, men i virkeligheden er det altså et T-kryds.) Men så er du kommet lidt for langt, for bare 20 meter før T-krydset, er der på højre hånd en gitterlåge, du skal i igennem.

Man kan ikke køre ind, men hvis der står ca 10-15 biler hulter til bulter udenfor, så er du ikke helt galt på den.

(Nej - efter at der er indført P-kontrol, så holder vi faktisk meget pænt.)

Du kan desværre ikke gå ind gennem lågen, for den plejer at være låst. derfor skal du rundt bag om bygningen og ind ad lågen i hegnet. Altså - hen til T-krydset - til højre og gå langs hegnet, indtil der er en låge. Den skulle gerne være åben, når vi nu er der....Her bagved ligger kantinehuset, hvor vi har vores spillelokale.

Det hele er markeret med den røde pil på kortet. (Den sorte stiplede linie og pil var vores gamle øvelokale, som nu er revet ned, da loftet var fyldt med farlig asbest)

Hvis du kommer i bil, skal du bede om en parkeringstilladelse. Vi har nogle gæste-tilladelser liggende, som du kan låne.

 

På gå-ben / cykel mm.

Hvis du kommer gående - eller måske cyklende... f.eks. fra Dybbølsbro Station....

Følg broen over jernbanesporene imod Fisketorvet, drej til højre ved første lyskryds (ned langs banelegemet) og følg stien, som er anlagt mellem banen og metrobyggeriet lidt længere henne. Denne sti fører til den gamle indkørsel til Otto Buses Vej. Fortsæt frem langs / imellem bygningerne frem til gitterporten på højre hånd (ca.200 m).

Da "fremmede" biler ikke må køre ind, kan du se resten af ruten lige ovenfor...